“Waarom” bij HONDA4.nl

Persoonlijke aandacht

Over het algemeen hebben CB liefhebbers wel wat vragen over welk type motor zij precies bezitten, of welk onderdeel zij nu moeten bestellen. Een bestelling bij ons is interactief, dat wil zeggen dat we klaar staan voor vragen. Ook wordt er met u meegedacht.

Vrijwel alles op voorraad

Omdat vrijwel alles wat op onze site staat voorradig is, kan zéér snel worden geleverd.

Ervaring met klassieke CB’s sinds 1978

In 1978 kocht de eigenaar van HONDA4 zijn eerste CB. Sindsdien hebben we altijd gewerkt met deze machines. Bovendien hebben wij vrijwel alle documentatie van de CB’s staan, waar informatie uit geput kan worden.

Duidelijk bezoekadres

U kunt bij ons uw order ook gewoon afhalen. U bent bij ons welkom om een bezoekje af te leggen.

Duidelijke factuur

Bij onze leveringen per post ontvangt u altijd een duidelijke factuur. Bij afhaal leveringen is het ook mogelijk een factuur/bon te krijgen.

Heldere communicatie via mail of telefoon

Wij houden er van om duidelijke verwachtingen te scheppen bij onze klanten. Mocht een bijvoorbeeld onderdeel niet snel leverbaar zijn, dan melden we dat.

Uitgekiend assortiment

Omdat we een enorme voorraad nieuwe, gebruikte en NOS onderdelen hebben, kunt u altijd vragen of wij uit deze voorraden een mix kunnen leveren.

Leveringen aan bedrijven of particulieren

We leveren onderdelen binnen heel Europa. Leveringen naar bijvoorbeeld Belgie zijn vrijwel aan de orde van de dag. Als u een bedrijf heeft, is een intracommunautaire levering mogelijk na het doorgeven van uw BTW nummer.